Exitehnica – protectoare filetate, dopuri, capace, protectoare plastic, inele protectie

EnglishRomanian

De ce sa alegi capacele din material plastic ?

Esti aici ca sa afli de ce sa alegi capacele din material plastic. In primul rand, noi, adica Exitehnica punem foarte mult accent pe rezistenta si calitatea materialelor pe care le fabricam.

Ca sa consolidam putin experienta noastra in acest domeniu iti vom da cateva detalii esentiale care iti vor consolida increderea ta in firma noastra. 

  • Avem o experienta de peste 30 de ani, firma noastra fiind infiintata in anul 1990. Activam in judetul Neamt, iar compania noastra activeaza in domeniul obiectelor tehnice din mase plastice, dar si alte domenii compatibile cu acesta.
  • Suntem producatorul direct de protectoare de filet din material plastic si compotite care se folosesc pentru protejarea capetelor filetate si nefiletate ale tevilor in timpul transportului, manipularii si depozitarii.
  • Toate produsele noastre sunt realizate in cadrul Sistemului de Management al calitatii care este certificat in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001 de catre organmismul de certificare TUV Rheinland

Atat dopurile, cat si aceste capace protectoare de plastic pentru capete nefiletate ale tevilor sunt fabricate din polietilena foarte rezistenta la factorii externi si interni. Acestea asigura o aderenta maxima si in acelasi timp nu permite desfacerea de pe teava.

Capacele si dopurile protectoare sunt disponibile in 2 variante:liftabile si neliftabile. Prima varianta permite mutarea tevilor cu ajutorul unor carlige fara sa se cauzeze deteriorarea capetelor tevilor. La cerere, capacele si dopurile protectoare sunt prevazute cu niste orificii de ventilatie care are rolul de a asigura o presiune interioara egala cu presiunea exterioara. Orificiul de ventilatie este dotat si cu un filtru care are rolul de a impiedica patrunderea corpurilor straine.

Dorind sa dam o dovada de profesionalism, alegerea culorii este posibila sa fie facuta chiar de dumneavoastra. In mod standard, capacele au imprimitata sigla furnizorului cat si tipul produsului, insa la cerere acestea pot veni chiar cu sigla firmei dumneavoastra.

Atunci cand sunt livrate, capacele protectoare pot veni ambalate in lazi de lemn, cutii de lemn sau carton, europaleti sau saci din polietilena.

Rareori marii transportatori sau furnizori asigura tevile de otel astfel ca intr-un final acestea ajuns sa fie deteriorate sau marginile sa fie indoite din cauza repetatelor lovituri. Cu produsele noastre nu se va mai intampla asta, sunt perfecte atat in momentul cand transportatorul duced dintr-un punct in altul tevilor, dar au si rol protectiv atunci cand sunt depozitate in locuri unde este mult praf, apa sau raze solare.

Speram ca toate aceste detalii te vor face sa alegi produsele noastre astfel incat materialele tale sa fie protejate in timp si sa nu fie afectate de praf, apa si raze ultraviolete. Comercializam si furnizam doar materiale de calitate astfel incat experienta ta cu firma noastra sa fie una cat mai placuta. De asemenea, punem la dispozitie si alte materiale de protectie pentru tevi precum: protectoare pentru prajini de pompare, inele de protectie, protectoare filetate compozite, capace din material plastic, dopuri din material plastic si protectoare filetate din material plastic. 

Call Now Button