Exitehnica – protectoare filetate, dopuri, capace, protectoare plastic, inele protectie

EnglishRomanian

Compania

Infiintata in anul 1990, EXITEHNICA S.R.L. (Roman) activeaza in principal in domeniul obiectelor tehnice din mase plastice. EXITEHNICA S.R.L. este un producator important de capace protectoare compozite si din material plastic utilizate pentru a proteja capetele filetate si nefiletate ale tevilor in timpul depozitarii, manipularii si transportului de la fabricant la utilizatorul final.

Capacele protectoare filetate, atat cele din material plastic cat si cele compozite produse de EXITEHNICA S.R.L. sunt brevetate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Produsele sunt vandute atat pe piata interna, cat si pe cea externa.

Ca dovada a preocuparii permanente pentru calitate si pentru imbunatatire continua, Sistemul de Management al Calitatii din cadrul firmei a fost certificat in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001 de catre organismul de certificare TUV Rheinland incepand cu anul 2006.

Pentru rezultatele obtinute, EXITEHNICA S.R.L. a fost premiata atat de Camera de Comert si Industrie Neamt, cat si de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

Laborator de testare

In decursul anului 2013, EXITEHNICA a infiintat propriul laborator de testare pentru capace protectoare in conformitate cu reglementarile API 5CT (test de stabilitate dimensionala, teste de impact axial, teste de impact unghiular, teste de smulgere, teste de liftabilitate)

Experiență

Fiind infiintata in anul 1990 in judetul Neamt, compania EXITEHNICA S.R.L. activeaza in principal in domeniul obiectelor tehnice din mase plastice si alte domenii conexe.

Producător direct

Suntem producator de protectoare de filet din material plastic si compozite utilizate pentru a proteja capetele filetate si nefiletate ale tevilor (OCTG) in timpul depozitarii, manipularii si transportului.

Calitate certificată

Fabricarea produselor este realizata in cadrul Sistemului de Management al Calitatii certificat in conformitate cu cerintele Standardului ISO 9001 de catre organismul de certificare TUV Rheinland

Call Now Button