Exitehnica – protectoare filetate, dopuri, capace, protectoare plastic, inele protectie

EnglishRomanian

Protectoare filetate din material plastic

Protectoare filetate din material plastic

Utilizare

Produsul este destinat să protejeze capetele filetate ale ţevilor din oţel şi să nu permită pătrunderea în zona filetată a apei, prafului, agenţilor de coroziune şi a altor elemente.

Caracteristici

Produsul se prezintă sub forma unui set alcătuit din două elemente:

  • capac protector tip manşon pentru filet exterior (pin);
  • capac protector tip niplu pentru filet interior (box).

Ambele elemente sunt realizate dintr-un corp filetat din polietilenă înaltă densitate care absoarbe forţele de impact. Filetele realizate cu precizie împiedică vibrarea şi desfacerea prematură a protectoarelor de pe ţeavă în timpul transportului.

Produsul este disponibil în versiune deschisă (open end) sau închisă (closed end), liftabile sau neliftabile. Capacele protectoare în versiune deschisă (open end) sunt driftabile, permiţând trecerea unor dispozitive de verificat (ex. tamponul de drift). Capacele protectoare închis-liftabile permit deplasarea ţevilor cu ajutorul unor dispozitive de agăţat, iar în acelaşi timp menţin intacte filetul şi căptuşeala ţevii.

Capacele protectoare închise sunt prevăzute cu un orificiu de ventilaţie în vederea asigurării unei presiuni interioare egale cu cea exterioară. Orificiul de ventilaţie poate fi dotat eventual cu un filtru care împiedică pătrunderea particulelor străine.

Capacele protectoare din material plastic produse de EXITEHNICA S.R.L. satisfac cerinţele de rezistenţă la şocuri axiale şi laterale, deteriorări ale filetului, coroziune şi radiaţii ultraviolete şi asigură integritatea filetului în domeniul de temperatură -46ºC÷66ºC, în conformitate cu cerinţele standardul API 5CT. Polietilena este un produs inert chimic. Design-ul permite montarea şi demontarea cu uşurinţă, folosind o cheie de ţevi.

Dimensiuni

2 3/8”, 2 7/8”, 3 ½”, 4″, 4 ½”, 5″, 5 ½”, 6 5/8″, 7″, 8 5/8″, 9 5/8″, 13 3/8″

Gama de filete

Executăm filete din gama API precum și filete de firmă (premium), conform specificațiilor puse la dispoziție de către client.

Solicita o oferta

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru detalii si oferte

Call Now Button