Exitehnica – protectoare filetate, dopuri, capace, protectoare plastic, inele protectie

EnglishRomanian

Dopuri din material plastic

Dopuri din material plastic

Utilizare

Sunt destinate sa protejeze capetele nefiletate ale tevilor din otel (sanfrenul si inelul frontal) si sa nu permita apei, prafului, agentilor de coroziune, radiatiilor ultraviolete si a altor elemente sa patrunda in zona protejata.

Caracteristici

Dopurile si capacele protectoare pentru capetele nefiletate ale tevilor sunt realizate din polietilena de joasa densitate. Caracteristicile lor constructive asigura o aderenta sporita si impiedica desfacerea prematura de pe teava.

Ambele variante sunt prevazute, la cerere, cu orificii de ventilatie, care asigura o presiune interioara egala cu cea exterioara. Orificiul de ventilatie poate fi dotat eventual cu un filtru care impiedica patrunderea particulelor straine.

De asemenea, capacele protectoare pentru capetele filete ale tevilor sunt disponibile atât in varianta neliftabila, cât si liftabila. Capacele protectoare liftable permit mutarea tevilor cu ajutorul cârligelor fara deterioararea capetelor de tevi.

Dopurile si capacele protectoare produse de EXITEHNICA S.R.L. satisfac toate cerintele de rezistenta la socuri axiale si laterale, deteriorari ale sanfrenului si inelului frontal al tevii, coroziune, si radiatii ultraviolete. Polietilena este un produs inert chimic.

Dimensiuni

Ø 15 mm ÷ 508 mm

Culoare si marcare

Culoarea capacelor protectoare poate fi stabilita de comun acord cu clientul. Dopurile si capacele protectoare pot fi marcate prin imprimare in materialul plastic sau etichetate cu sigla furnizorului, tipul produsului. La cerere, produsele pot fi marcate cu sigla clientului.

Ambalare

In functie de dimensiuni, capacele protectoare pot fi ambalate in europaleti, lazi de lemn, cutii de lemn sau carton, saci de polietilena.

Solicita o oferta

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru detalii si oferte

Call Now Button